Buffet

Italiensk buffet

  • Bagt laks med grillet citron, sprøde salater og salsa verde

  • Italienske pølser og lufttørret skinke med syltede specialiteter

  • Grillet unghanebryst supreme med spicy tomatsauce

  • Kalveculotte stegt med hvidløg og citron/timian og estragonsauce

  • Små nye kartofler bagt med god olivenolie, citron og rosmarin

  • Pastapenne vendt med ristede svampe, soltørret tomat og persille

  • Cherrytomatsalat med mozarella, basilikum og olivenolie

  • Hvid chokolade panna cotta med vaniljesyltede bær

  • Friskbagt italiensk inspireret brød og smør

Pris pr. person

kr. 260,-

Tilkøb:

  • Vitello Tonnato - skiver af kalv med tunmayonaise og friterede kapers kr. 20,00 pr. person

  • 2 italienske oste med syltede abrikoser og oliven, kr. 25,00 pr. person

  • Klassisk tiramisu med kakaodrys, kr. 20,00 pr. person

Konfirmationsbuffet

  • Bagt laks med grillet citron, sprøde salater og salsa verde

  • Sydlandske pølser og lufttørret skinke med syltede specialiteter

  • Hvidløgsmarineret svinefilet

  • Kalveculotte stegt med hvidløg og timian og mild pebersauce

  • Små nye ovnbagte kartofler med olivenolie, citron, persille og groft salt

  • Sprøde salater med rucola, melon og hyldeblomst vinaigrette

  • Tomatsalat med grillede peberfrugter, oliven, rødløg og mozarellakugler

  • Chokoladebrownie med vaniljeiscreme og skåret frugt i mundrette stykker

  • Friskbagt brød og smør

Pris pr. person

kr. 260,-

Tilkøb:

  • Vitello Tonnato - skiver af kalv med tun mayonaise og friterede kapers, kr. 20,00 

  • 2 gode oste med syltede abrikoser og oliven, kr. 25,00

  • Grillet oksemøbrad med kraftig rødvinsglace, kr. 35,00 

Dansk buffet

  • Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat

  • Koldrøget laks med sprøde salater og urtecreme

  • Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

  • Tarteletter med høns i asparges

  • Sprød ribbensteg med rødkål

  • Mørbradbeuf med champignon ala creme og surt

  • 2 danske oste med oliven og druer

  • Æbletrifili med vanilie flødeskum og crumble

  • Rugbrød, groft brød og smør

Pris pr. person

kr. 225,-

Grøn buffet

  • Bagt laks med ingefær, citrongræs, chili og urtecreme

  • Salat med hvidløgsmarinerede tigerrejer, lime og mango

  • Rosastegt kalveculotte med rosmarin og hvidløg

  • Grillet kyllingebryst supreme med røget paprika, honning og spicy tomatsauce

  • Petitkartofler bagt med god olivenolie masser af krydderurter

  • Spidskålssalat med ingefær, sprøde æbler og dild

  • Quinoasalat med grøntsags crudite og friskhakket chili

  • Bær trifili med vanilje skyr og knas

  • Friskbagt brød og 2 slags pesto 

Pris pr. person

kr. 250,-

Brunchbuffet

  • Rugbrød, diverse brød og smør

  • Koldrøget laks med sprøde salater og urtecreme

  • 2 slags dansk pålæg med tilbehør

  • Græsk yoghurt med mysli (portionsanrettet)

  • Kyllingesalat med grov sennep og baconknas

  • Røræg, stegte pølser og bacon

  • Lun leverpostej med champignon

  • 2 slags oste med druer og oliven

  • Mini croissanter med sukkerdrys

  • Amerikanske pandekager med sirup

Pris pr. person

kr. 165,-

Brunchbuffet - lidt anderledes

  • Blinis med syrnet fløde, ørredrogn og dild

  • Laksetatar med fersk og røget laks, æbler, peberrod, sesam og sprødt rugbrød

  • Fennikelsalami og serrano skinke med tapenade og grillet artiskok

  • Smørristet bakskuld med remoulade og citron

  • Røget andebryst med syltede bøgehatte og trøffelcreme

  • Kyllingesalat med grov sennep og baconknas

  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse, tomat-relish og karse

  • Rugbrød, hjemmebagt brød og smør

Pris pr. person

kr. 185,-

Tilkøb:

  • 2 gode oste med abrikoskompot og oliven, kr. 25,00

  • Hvid chokolade panna cotta med passionscoulis, kr. 15,00

Tel: 41971341  |  Email: info@kkcatering.dk

 

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com