Tapas, receptioner

 & events

Kolde tapas:

 

  • Chili og hvidløgsmarinerede rejer med syltede mini peberfrugter og aioli

  • Lakse Tatar af røget laks med peberrod, æble, sesam og sprødt rugbrød

  • Torskerillette med æble, selleri og dild i bambus båd

  • Tatar af tunfilet med avocado og agurk, sesam og lime

  • Røget laks med marinerede gule beder, urtecreme og kapersbær

  • Mini rejecocktail med avocado creme, mango og lime

  • Røget torsk med citroncreme, sprøde salat og fennikel skud

  • Soyamarineret stegt laks med sesam, æble og karse

  • Røget tun filet med salat af squash og tomat samt kaperscreme

  • Krabbe timbale med dild, citron mayo og urtesalat

  • Koldrøget laks som cube med basilikum aioli og crudite af fennikel

  • Carpaccio af lynstegt tun med citronpeber og mango salsa 

  • Dybstegte rejer i pankorasp med chili dip

  • Blinis med boghvede, syrnet fløde, håndpillede rejer og dild

  • Bruschetta med tunmousse og friterede kapers

  • Varm røget andebryst med syltede bøgehatte og trøffelcreme

  • Dansk okseinderlår i skiver med grillet grønt og rygeostcreme

  • Lufttørret skinke med soltørrede tomater, syltede rødløg og pinjekerner

  • Oksetatar med grov sennep, karse og peberrod

  • Chorizopølse med grillet aubergine og balsamicosyltede løg

  • Skiver af svinemørbrad med lynsyltet kål og chutney

  • Røget dyrekølle med syltede rødløg og trøffelcreme

  • Bruschetta med lufttørret skinke, oliventapenade og syltet grønt

  • Kylling Timbale med grillet semi tomat og basilikum aioli

Varme tapas:

 

  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse, tomat relish og karse

  • Sprød kylling i pankorasp med sauce tatar

  • Chorizopølser med patatas bravas og chipotle mayo

  • Pulled pork sliders med barbecue marinade og coleslaw

  • Mini hotdogs med chorizopølser, grillet peberfrugt og chili aioli

  • Sliders med crispy chicken, chili mayo, syltede rødløg og relish

Ost:

 

  • Pecorino i bidder med små oliven nicoise

  • Emmentaler i stave  med abrikoskompot 

  • Manchego i olivenolie  med grillede grønne oliven

Sødt:

 

  • Hvid chokolade panna cotta med passionsfrugt coulis

  • Æbletrifli med vaniljecreme og sprød crumble

  • Chokolade brownie med chokoladecreme og hasselnødder

  • Lakrids panna cotta med hindbærgele og vaniljesyltede brombær

  • Små citron muffins med frosting og bær

Pris

6 slags kr. 160,00

8 slags kr. 190,00

10 slags kr. 220,00
12 slags kr. 250,00

Tel: 41971341  |  Email: info@kkcatering.dk

 

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com