Selskabsmenuer

Forretter

  • Terrine med lakse souffléfars, urter og kammuslinger på bund af sprød salat serveret med 2 dressinger og krydderurtesalat

  • Tapas tallerken med lufttørret skinke, bresaola, chili/hvidløgs marinerede tigerrejer, koldrøget laks og syltede specialiteter

  • Terrine med unghanebryst og sydlandsk skinke, bagte dadel tomater, krydderurter og estragoncreme

  • Råmarineret laks med ingefær, chili og citron, serveret med brøndkarsesalat og mild wasabi dressing

  • Cremet skaldyrsbisque serveret med røgede rejer, jomfruhummer, æbler og rosmarinflødeskum

 

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør

Hovedretter

  • Rosastegt kalveculotte med nye stegte kartofler, citronbagte rodfrugter og timian/madeira sauce

  • Braiseret oksebryst på selleripurè, bagt selleri, små bagte tomater, pommes saute og honning/rosmarinsauce

  • Hvidløgsmarineret filet af grisen serveret med sæsonens kartoffel, saute af årstidens kål og grov sennepssauce

  • Grillet oksefilet med kartoffel fondant, bagt selleri, svampe sautè, årstidens grøntsager og kraftig rødvinsglace

  • Skindstegt perlehøne med persillestegte skalotteløg, lun salat, nye stegte kartofler og trøffelsauce med madeira

Desserter

  • Lun bærmazarin med kokos-vanilleis, skovbærsorbet, kokos fløde og kokos tuilles

  • Chokoladekage med hvidvinspocheret pære, vanilieis, hvid chokoladesne og nøddecrumble

  • 4 gode oste med abrikos chutney, syltede nødder, oliven og maltbrød

  • Mørk chokolademarquis med valnøddecrunch, mango/papaya salat med mangosorbet og vanijliesauce

  • Hvid chokoladekage med hvid lime-chokolademousse, hertil eksotisk passionsfrugt sorbet, lime-chilisirup og citrussalat

Pris pr. person

2 retter kr. 255,00 

3 retter kr. 305,00

Tel: 41971341  |  Email: info@kkcatering.dk

 

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com