Selskabsmenuer

Forretter
-
Terrine med lakse souffléfars, urter og kammuslinger på bund af sprød salat serveret med 2 dressinger og krydderurtesalat
-
Tapas tallerken med lufttørret skinke, bresaola, chili/hvidløgs marinerede tigerrejer, koldrøget laks og syltede specialiteter
-
Terrine med unghanebryst og sydlandsk skinke, bagte dadel tomater, krydderurter og estragoncreme
-
Råmarineret laks med ingefær, chili og citron, serveret med brøndkarsesalat og mild wasabi dressing
-
Cremet skaldyrsbisque serveret med røgede rejer, jomfruhummer, æbler og rosmarinflødeskum
Alle forretter serveres med hjemmebagt brød og økologisk smør
Hovedretter
-
Rosastegt kalveculotte med nye stegte kartofler, citronbagte rodfrugter og timian/madeira sauce
-
Braiseret oksebryst på selleripurè, bagt selleri, små bagte tomater, pommes saute og honning/rosmarinsauce
-
Hvidløgsmarineret filet af grisen serveret med sæsonens kartoffel, saute af årstidens kål og grov sennepssauce
-
Grillet oksefilet med kartoffel fondant, bagt selleri, svampe sautè, årstidens grøntsager og kraftig rødvinsglace
-
Skindstegt perlehøne med persillestegte skalotteløg, lun salat, nye stegte kartofler og trøffelsauce med madeira
Desserter
-
Lun bærmazarin med kokos-vanilleis, skovbærsorbet, kokos fløde og kokos tuilles
-
Chokoladekage med hvidvinspocheret pære, vanilieis, hvid chokoladesne og nøddecrumble
-
4 gode oste med abrikos chutney, syltede nødder, oliven og maltbrød
-
Mørk chokolademarquis med valnøddecrunch, mango/papaya salat med mangosorbet og vanijliesauce
-
Hvid chokoladekage med hvid lime-chokolademousse, hertil eksotisk passionsfrugt sorbet, lime-chilisirup og citrussalat
Pris pr. person
2 retter kr. 255,00
3 retter kr. 305,00