KASPER KNUDSEN

Jeg har arbejdet som kok og køkkenchef i mere end 20 år på mange forskellige hoteller og restauranter, bla. Skagen Fiskerestaurant, Hjerting Badehotel, Hotel Britannia, ECH Park, Restaurant Knudedyb, Hotel Propellen, Leonora Christine /København og Kunstpavillionen m. fl. 

Jeg laver ærlig mad med respekt for råvarerne, og handler altid lokalt, hvor dette er en mulighed.
Jeg vælger aldrig den nemme løsning, og arbejder for at mindske madspild.

 

Jeg står meget gerne til rådighed med gode råd og vejledning omkring sammensætningen af menuer samt hvilken slags catering, der vil være velegnet til netop jeres fest. Kontakt mig for en uforpligtende snak. Jeg vejleder også gerne omkring valg af vine til menuen, ligesom det også er muligt at købe vin til købmandspriser.

Det ville glæde mig at lave maden til jer!

Se smileyrapport
fra Fødevarestyrelsen
Kontakt

Tel: 41971341  |  Email: info@kkcatering.dk

 

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com