Julemenuer for 2020

 

Julebuffet

  • Marinerede sild med løg, kapers og karrysalat

  • Grønlandske rejer med ½ æg, rogn og mayonnaise

  • Pandestegt fiskefilet med remoulade og citron

  • Sprødstegt ribbensteg med hjemmelavet rødkål

  • Frikadeller og julemedister med sønderjysk hvidkål og grov sennep

  • Risalamande med kirsebærsauce

  • Rugbrød, groft brød og smør


Pris pr. person kr. 185,00

 

Tilkøb:

  • Sennepssild med kapers, løgringe og æbler: kr. 15,00

  • Varmrøget laksefilet med fennikel og pæresalat, mandler og estragoncreme: kr. 20,00

  • Tarteletter med hønsekød i asparges: kr. 15,00

  • Marineret grønkålssalat med ristede valnødder, æbler og ingefær: kr. 15,00

  • Andelår med sukkerbrunede kartofler og skysovs: kr. 25,00

  • Brieost med syltede abrikoser, oliven og rugkiks: kr. 15,00

 

Juleinspireret tapas anretning

 

  • Lakserillette med crudite af fennikel og kapersbær

  • Marinerede rejer med lime, chili og urtedip

  • Krabbe Timbale med estragonmayo og salater

  • Lufttørret skinke og okseinderlår med syltevarer og tapenade

  • Varm røget andebryst med syltede bøgehatte og trøffelcreme

  • Klassisk risalamande med kirsebærsauce

  • Friskbagt ciabatta brød og smør

 

Pris pr. person kr. 160,00


Tilkøb:

  • Marineret grønkålssalat med ristede valnødder, æbler og ingefær: kr. 15,00

  • Brieost med små oliven og abrikoskompot: kr. 15,00

Julemenuerne kan bestilles i perioden d. 16/11 til d. 22/12

Nytårsmenu 2020 - Take Away

 

Snacks og 3 retters menu

 

3 slags snacks til nytårstalen:

  • Røgede saltede mandler

  • Rodfrugtchips med urtedip

  • Blinis med syrnet fløde og ørredrogn

 

Forret:

  • Rejecocktail 'anno 2020' med 2 slags rejer, avocadocreme, rød quinoa, mango og lime. Hertil økologisk kuvertbrød og saltet smør 


Hovedret:

  • Helstegt kalvemørbrad med med rødvinssyltede mini løg,bagt selleri og glaserede gulerødder i egen juice. Hertil små kartofler ristet i andefedt og svampe/madeirasauce

Dessert:

  • Citrongræs panna cotta med mangokompot og solbærsorbet

  • Trippel chokoladekage med chokoladefrosting og små marengs 



Snacks og 3 retters menu: kr. 375,00 pr. person

 

Tilkøb:

  • 4 gode oste med syltede abrikoser, små oliven og økologiske rugkiks: kr. 75,00

 

Natmad:

  • Mini hotdogs med italiensk inspireret pølse, syltede rødløg, tomatrelish og karse: kr. 45.00 (2 stk. pr. person)

Vejledning medfølger
 

 

Menuen kan forudbestilles til og med d. 27/12.

Afhentning på Darumvej 140 i tidsrummet kl.11-14 – efter aftale

 

Tel: 41971341  |  Email: info@kkcatering.dk

 

© 2023 by Michael Bolano. Proudly created with Wix.com